11 yaşındaki çocuğa üvey anne şiddeti!

Olay, Batman'ın Pınarbaşı Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi.İlköğretim 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ç.T., üvey annesi F.T.'nin uyguladığı şiddet sonucu yaralanarak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Başına 12 dikiş atılan ve sırtında darp ile diş i

11 yaşındaki çocuğa üvey anne şiddeti!

Olay, Batman'ın Pınarbaşı Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi.

İlköğretim 5'inci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ç.T., üvey annesi F.T.'nin uyguladığı şiddet sonucu yaralanarak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Başına 12 dikiş atılan ve sırtında darp ile diş izi olan Ç.T., geçen yıl öz annesi Güler Tunç ile babası Bayram Tunç'un ayrıldığını söyledi.

Üvey annesi F.T. ve babasıyla birlikte yaşamaya başladığını söyleyen Ç.T., "Üvey annemden sürekli şiddet görüyordum. Babam, Valilikte çalışıyor.

Üvey annemle yalnız kalıyorum. Sürekli şiddete maruz kalıyorum. Bir şey yokken bile şiddet görüyorum. Üvey annem beni çağırdığında gitmeye ürktüm. Ardından başıma sopayla vurdu. Vücudumun her yeri darbe gördü. Dayağa uğrarken evde kimse yoktu. Babamın haberi de yoktu. Dayaktan kaçarak komşulara sığındım. Onlar beni hastaneye getirdi. Üvey annemin yanında kalmak istemiyorum. Devlet korumasında kalmak istiyorum" dedi.

ÜVEY ANNE TUTUKLANDI

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, polis, üvey anne F.T.'yi gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen üvey anne nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, 11 yaşındaki Ç.T., devlet korumasına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam