10 yaşındaki İsmail hala kayıp!

Şırnak’ta Dicle Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuk tüm aramalara rağmen bulunamadı. Öğle saatlerinde başlayan arama kurtarma çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi. Öğle saatlerinde 2 arkadaşı ile birlikte serinlemek için Dicle Nehri’ne giren 1

10 yaşındaki İsmail hala kayıp!
Şırnak’ta Dicle Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuk tüm aramalara rağmen bulunamadı. Öğle saatlerinde başlayan arama kurtarma çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi.
 
Öğle saatlerinde 2 arkadaşı ile birlikte serinlemek için Dicle Nehri’ne giren 10 yaşındaki İsmail Güzel nehirde kayboldu. İsmail Güzel’in suda kaybolduğunu fark eden arkadaşları durumu ailelerine bildirdi. Nehir kenarına gelen ailesi ve yakınları çocuğa aramalarına rağmen bir türlü ulaşamadı. Durumun Cizre Emniyet Müdürlüğü’ne bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Van Emniyet Müdürlüğü’nden yardım istedi. Van'dan helikopterle Şırnak’ın Cizre ilçesi’ne gelen polis ekipleri, sivil araçlarla olay yerine geldi. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları akşam saatlerine kadar devam edildi, ancak çocuk bulunamadı.
 
Havaların kararmasından dolayı akşam ezanı ile beraber ara verilen çalışmalara yarın sabah devam edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler