1 Mayıs kaza ile başladı! Otobüs devrildi

Kayseri'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak için gelen işçileri taşıyan otobüsün Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu 37 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yılmaz Tiryaki'nin kullandığı 41 YV 453 plakalı otobüs,

1 Mayıs kaza ile başladı! Otobüs devrildi

Kayseri'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak için gelen işçileri taşıyan otobüsün Kırşehir'in Mucur ilçesi yakınlarında devrilmesi sonucu 37 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yılmaz Tiryaki'nin kullandığı 41 YV 453 plakalı otobüs, Mucur ilçesi yakınlarındaki Çamlık Mevkisi'nde yağış nedeniyle yoldan çıkarak, şarampole devrildi.

Kazada 1'i ağır 37 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Kırşehir'deki Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Otobüsün, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak için Kayseri'ye giden işçileri taşıdığı öğrenildi.

Başka bir otobüste bulunan Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Hastaneye gelerek, yaralılar hakkında bilgi aldı. Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otobüste 1 Mayıs kutlamaları için Kocaeli'den Kayseri'ye giden Hizmet-İş Sendikası'na üye işçilerin bulunduğunu söyledi.   

Ersoy, otobüste 41 kişinin olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler