Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu, Haber61’e konuştu: “Çok daha güçlü hissediyorum”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ganita-Faroz sahili açılışında Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’a açıklamalarda bulundu.

Trabzon’da merakla beklenen Faroz-Ganita sahilinin açılışına katılan Başkan Zorluoğlu, Haber61’e yaptığı açıklamada insanların Ganita’yı özlediğini açıkladı.

Zorluoğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"BURADA YAZ BOYU ETKİNLİKLER OLACAK"

Millet Ganita’yı özlemiş. Soğuk sayılabilecek bir hava vardı. Rüzgâr çıktı ama ona rağmen muhteşem bir katılım var. Burası çok muhteşem bir yerdi tabi insanla çok daha güzelleşti. Burayı böyle hayal etmiştik ve bunun gerçekleşmiş olmasından mutluluk duyuyorum. Arkadaşlarımız burada büyük gayret sarf ettiler. Vatandaşımızın uzun yıllar kullanacağı alanı Trabzon’a kazandırmaktan mutluluk duyuyorum.

Trabzon’umuzda yaşama sebeplerinin bulunması açısından gayretle çalışıyoruz. Burayı milletimizin teveccühüyle yaptık. Burada yaz boyunca her akşam etkinlikler olacak. Müzik ve etkinlikler hiç eksik olmayacak. İsmini de Ganita Akşamları olarak bulduk.

"BAKANIMIZIN GELMESİ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI"

Hedefimiz Yomra’dan Akçaabat’a kadar bu şekilde güzelleştirmek. İnsanlarımıza sunacağız. Söğütlü’de çok büyük bir çalışma yürütüyoruz. Beşirli de de o şekilde. Burası benim gençliğimde çok anılarımın odluğu yer. Burası yeniden şehri coşku ve sevgiyle selamlamasının zamanı geldi.

Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şehre duyduğu sevgi bambaşka. Yarınki mitinge var olan ilgi, katılmak isteyen vatandaşlarımızın durumuna baktığımızda bu şehrin de Cumhurbaşkanımıza sevgisi olduğunu görüyoruz. İnşallah kusursuz bir miting yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Türkiye’nin en büyük bütçeli bakanlıklarından birini Trabzon’da 1. Sıra milletvekili adayı gösterdi. Bununla yetinmedi 2. Sıraya da kendine en yakın isimlerden birini koydu.

Sayın Bakan ve Genel Başkan Yardımcımızın buraya gelmesi ve buradaki duruma baktığımızda gücümüz arttı. Bizim görevimiz devam ediyor. Şerefli bir görevdir. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çok daha güçlü hissediyorum. İnşallah bu hizmetlerden çok daha büyüğünü ve güzellerini şehrimize kazandıracağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler