Jandarma Teşkilatı Trabzon'da basınla buluştu! "Gururumuz olan bir teşkilat"

Trabzon’da Jandarma teşkilatı basınla bir araya geldi.

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünde Trabzon’da Jandarma İl Komutanlığı basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Adem Şen, Trabzon gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve basın mensupları katıldı.

Albay Adem Şen toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, basın mensupları olarak Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü kutladıklarını belirterek, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bugün jandarma teşkilatımızın 183. Kuruluş yıldönümü. Bugün Jandarma teşkilatımızla beraber olalım istedik. Ülkemizin en ücra köşesinde gecesini gündüzüne katarak, bu milletin güvenliği için 24 saat esasına dayalı, mesai menfuru gözetmeksizin görevi başında olan bir teşkilatımız bizim. En önemlisi 183 yıldır bu memleketin gönlünde ayrı bir yeri olan bir teşkilat. Memleketin en ücra köşesinde devlet nerede diyen vatandaşın yanında olan önemli bir teşkilatımız. Yıllardır bu millete hizmet ettiler, ailelerinden fedakarlıkta bulundular. Yeri geldi canlarını feda ettiler. Allah Razı Olsun bu memleketin semalarından ezan sesi de eksilmedi, kutsal bayrağımız memleketin semalarında 24 saat dalgalanmış oldu. Bu güvenliğin sağlanmasında en önemli teşkilatlarımızın başında Jandarma teşkilatımız geliyor. İlimizde 1319 personelimiz ile Jandarma Teşkilatımız görev yapıyor. Son yıllarda gururumuz olan bir teşkilat. Yapısıyla, teknolojik donanımıyla, personelleriyle, hem önleyici kolluk kuvvetinde aldığı mesafe, hem de olay olduğu andan itibaren ani müdahaleleriyle, olayların çözümü noktasındaki çalışmalarıyla, bilgi ve tecrübesiyle gıpta ettiğimiz gurur duyduğumuz bir seviyeye gelen teşkilatımız.”

Toplantı sonrasında basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber61 - Haber Servisi -

Jandarma Teşkilatı Trabzon'da basınla buluştu!

Jandarma Teşkilatı Trabzon'da basınla buluştu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber