Diğer

Diğer

TS'de kim gidecek?

Onur Kıvrak:

Ligin ilk yarısında pek şans bulamadı. Bulduğu maçlarda da kendini gösteremedi. Ama Şenol Güneş geldikten sonra yıldızı parladı. Kalede adeta devleşti. Tony Silva’nın kaybettiği puanları o geri aldı. Yabancı kaleci arayışına giren yönetimi kurtardı. Türk futbolu yeni bir kaleci kazandı. Yeni sezonun banko kalecisi.(Puan:90)

 

Serkan Balcı:

Bu sezonun en istikrarlı futbolcusu.İyi niyetli, hırslı ve mücadeleci, formasının hakkını vererek oynadı.Ben FB, BJK, GS takımlarının bıraktığı futbolculara Bordo Mavi forma giydirilmesine karşıyım. Ama Serkan Balcı çok ayrıcalıklı çıktı. Tam bir Trabzonlu gibi oynadı.(Puan:80)

 

Egemen Korkmaz:

Üstün mücadele gücüyle daha çok öne çıktı. Bazı maçlar da attığı gollerle takımına

puan ya da puanlar kazandırdı. Ancak, geçen sezonki performansının altında bir görüntü sergiledi. Gelecek sezon daha iyi bir performans bekliyorum(Puan:55)

 

Giray Kaçar:

Vasatın üzerine çıkamadı. Biraz da tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Tecrübe kazandıkça Şenol Güneş’in elinde daha iyi olmasını bekliyorum. Gelecek vaat ettiği için bana göre altı aydan beri oynamayan Gökhan Zan’ın yerine Milli takıma alınabilirdi.(Puan:55)

 

Song:

Teknik özelliği ve tecrübesiyle öne çıktı. Takımda abi görevi yaptı. Gerek oynadığı, gerekse de oynamadığı maçlarda çok önemli bir sorun yaşamadı ve de yaşatmadı. İlerlemiş yaşına rağmen bazı maçlarda gençlere taş çıkartırcasına oynadı. Şenol hocada onun profesyonellik anlayışlından oldukça memnun. Yeni sezonda kalıp kalmayacağı fiyat-fayda araştırmasıyla ortaya çıkacaktır. Ama daha iyi ve genç bir stoper alınması halinde gitmesinde bir sakınca görmüyorum.(Puan:60)

 

Cale:

Sıradan bir futbolcu görüntüsü verdi. Geçen sezon biraz daha iyi idi. Bu sezon takımın sol kenarı hücum olarak hemen hemen hiç işlemedi. Alternatifi olmaması nedeniyle zorunlu olarak her maç oynatıldı. Yeni sezonda solbeke yeni alternatif bulunup rekabet ortamı yaratılmalıdır.(Puan:45)

Selçuk İnan:

Oda geçen sezondan düşük bir performansla oynadı. Yetenekli bir futbolcu. Ama özelliklerini bu sezon tam anlamıyla sahaya yansıtamadı. Gelecek sezon yıldızı parlayacak futbolculardan biri olarak görüyorum. Zaten onun için milli takıma alındı.(Puan:60)

 

Colman:

Yaptığı asistler ve attığı gollerle bu sezon öne çıkan isimlerden oldu. Yeteneklerini sahaya yansıttığı zaman takımın galibiyetinde önemli rol oynuyor. O oynadığı zaman takımda oynuyor. (Puan:80)

 

Alanzinho

Şenol Güneş’in gelmesiyle yıldızı daha fazla parladı. Yetenekli ve çabuk bir futbolcu. Ancak, topu ayağında çok seviyor. Zaman zaman verdiği güzel paslar ne kadar alkışı aldıysa, vermediği paslarla eleştirildi.(Puan:60)

 

Engin Baytar:

Çok yetenekli bir futbolcu. Ancak, zaman zaman aşırı hırsı yeteneğinin önüne geçerek  takıma zarar verdi. Kupa finalindeki performansıyla daha çok öne çıktı. Gelecek sezon ondan çok da iyi bir performans bekliyorum. Yeter ki hırsının kurbanı olmasın.(Puan:50)

 

 

Umut Bulut:

Takımın en golcü futbolcusu. Ancak, geçen sezonlara göre çok daha fazla pozisyon bulmasına rağmen daha az gol attı. Ama her şeye rağmen iyi niyetli, mücadeleci ve hırslı oynuyor. Şu anda yerli santraforların en iyisi. En çok gol atanı.. Ama daha çok kaçırdığı goller ve vermediği paslarla öne çıktı. Kendisine bir alternatif bulunmalıdır.(Puan:65)

 

Burak Yılmaz:

Genç ve yetenekli bir futbolcu. Ligin ikinci yarısında takıma katıldı. Ama çok daha yüksek bedellerle alınanlardan daha fazla katkı sağladı. Bana göre gelecek sezon yıldızı parlayacak futbolculardan biri olacak.(Puan:40)

Ceyhun Gülselam:

Geçen sezonu aratır bir performansla oynadı. Özelikle Şenol Güneş geldikten sonra performansı düştü. Daha çok yedek olarak oyuna girdi çok öne çıkan bir oyunu olmadı. Hafızalarda kalan tek hareketi ligin ilk haftasında Sivas’a attığı goldü. Her şeye rağmen gelecek vaat eden bir futbolcu. Takımda rekabeti artıracak iyi bir yedek.(Puan:40)

 

Teofilo:

Niye alındı, nasıl alındı doğrusu bende anlamadım. Golcü diye alındı ama neredeyse pozisyona giremeden sezonu kapattı. Futbolculuğu kötü değil. Ama dünyanın öbür ucundan geldiği için  gerek ülkeye, gerek şehre, gerekse de takıma uyum sağlayamadı. Bunun böyle olacağı bilinmesine rağmen transfer edilmesine kızıyorum. Bana göre bir şekilde elden çıkarılıp yeni bir golcü alınmalıdır.(Puan:20)

 

Murat Tosun:Puan:30)

Barış Memiş:(Puan:10)

Yattara:(Puan:30)

Ferhat Öztorun:(Puan:10)

Gabriç:(Puan:20

Sezer Badur: (Puan:20)

Kalması gerekenler:

 

Onur Kıvrak, Tolga Zengin, Serkan Balcı, Egemen Korkmaz, Giray Kaçar, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Colman, Alanzinho, Engin Baytar, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Cale, Barış Memiş, Yattara, Murat Tosun,

 

Gönderilmesi gerekenler:

 

Tony Silva, Ferhat Öztorun, Sezer Badur, Gabriç, Teofilo, Song

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR