Cenap Serdar

Cenap Serdar

Trabzon'un gerçek yüzü

 

 

Trabzon’un gerçek yüzü dün geceki Akhisar Belediye Maçı ile ortaya çıktı. Maç sonrası oyundan memnun kaldığını söyleyen Mustafa AKÇAY’a şaşmamak elde değil sanırım biz Patagonya’da başka bir maç izledik.

Trabzon spor takımı maçın genelinde topa daha çok sahip oldu, sürekli yan pas yapıp durdular, sıkışınca üçüncü paslarda topu ya taca attılar ya da rakibe teslim ettiler bu kadar vurdumduymaz bir takım vardı sahada ayrıca, maçın ikinci yarısında  Adrian Mierzejewski’nin  oyundan alınmasından sonra Trabzon spor’un sağ tarafı felç oldu ve goller geldi. Takım içerisinde ki değişiklikler tabiî ki hocanın taktirine bağlı hususlardır ancak, yapılan değişikliklerin Trabzon’a hiçbir katkı sağlamadığı gibi  Colman ’ın vurdum duymazlığı da evlere şenlikti, adam maç bitse de eve gitsem düşüncesindeydi şurası kesin ki Colman bu takımda oynamak istemiyor eğer oynaması için diretenler var ise şaşarım onların aklına.

Adrian Mierzejewski iyi futbolcu, maç sırasında iyi oynadığı sırada oyundan alınabilir ama oyundan çıkarken yapmış olduğu hareket yanlıştı bu da onun oynama hırsına verilmeli tabi sayın AKÇAY’da disiplin yönünden kendi öz eleştirisini yapmalıdır.

Trabzon takımı bu güne kadar Avrupa kupaları ve ligde kolay takımlarla mücadele etti ve kazandı Beşiktaş ve Akhisar maçları ise gerçek gücünü ortaya koyması gereken maçlardı ve onları da kaybettiler. Trabzon’un gerçek gücü Akhisar maçında ortaya koyduğu futboldan bir adım öteye gidemez, ne Avrupa kupaları ne de Türkiye liginde bu kafa ve kadro yapısıyla asla başarılı olamaz,  bu nedenle acilen transferlere ihtiyaç vardır.

Sayın Başkan İbrahim HACIOSMANOĞLU’nun özellikle Transfer ve takım içi disiplini konusunda Ünal KARAMAN ve Mustafa AKÇAY ile bir araya gelmesi gerekiyor sanırım için için kaynayan kazan yakında fokurdamaya başlayacak, sadece kulağıma gelenleri yazdım umarım bunlar doğru değildir.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR