Trabzonspor'un gündemindeki oyuncuyla ilgili flaş gelişme! Reddetti

Trabzonspor'un transfer gündemine gelen Kayserispor'un başarılı sağ beki Onur Bulut ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un gündemindeki oyuncuyla ilgili flaş gelişme! Reddetti

Trabzonspor'un uzun bir süredir transfer gündeminde yer alan Kayserisporlu Onur Bulut takımdan ayrılmak istiyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, Kayserispor yönetiminin yaptığı son sözleşme uzatma teklifini de reddetti. 

Onur Bulut'un daha büyük bir camiada kariyerine devam etmek istediği öğrenildi. 

Onur Bulut ile Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş da ilgileniyor. 

"ONUR HİÇBİR YERE GİTMİYOR"
Geçtiğimiz günlerde Onur Bulut ile ilgili çıkan transfer söylentilerine ilişkin konuşan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ise şunları söylemişti:

"Herkes konuşuyor bir tek biz bir şey bilmiyoruz. Herhalde bilmesi gereken kulüp başkanı olarak benim ama Onur Bulut konusunda bir ben bilgi sahibi değilim. Onur benim futbolcum. Sezon sonuna kadar da özellikle kalmasını istiyorum. Benim takımımın Onur'a ihtiyacı var. Biz ligden düşmeye oynayan bir takım değiliz. Yukarıları hedeflediğimiz için inşallah takımı muhafaza edip, hiç kimseyi gönderme gibi bir niyetimiz yok. Biz büyük bir camiayız. Bu şehir çok güçlü. Her zorluğu aşabilecek bir şehiriz. Ancak elinizde 2 tane futbolcu göz doldurur duruma geldiği zaman hemen oraya gidiyor, buraya gidiyor muhabbeti oluyor. Onur hiçbir yere gitmiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor