Trabzonspor'dan TFF'ye tepki

Trabzonspor Kulübü "Trabzonlu kıyımı mı" başlıklı haberinde Türkiye Futbol Federasyonuna tepki gösterildi.Trabzonspor'un açıklaması:Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev yapan Trabzonlu antrenörlerin görevden alınmalarıyla ilgili olarak yönetim kurulumuzda

Trabzonspor'dan TFF'ye tepki

Trabzonspor Kulübü "Trabzonlu kıyımı mı" başlıklı haberinde Türkiye Futbol Federasyonuna tepki gösterildi.

Trabzonspor'un açıklaması:

Türkiye Futbol Federasyonu'nda görev yapan Trabzonlu antrenörlerin görevden alınmalarıyla ilgili olarak yönetim kurulumuzdan bir açıklama yapıldı.

Açıklamada yeni görevlendirmelerde adeta Trabzonlu kıyımı görüntüsü verildiğine işaret edilerek şu görüşler yer aldı: “Türkiye Futbol Federasyonu bünyesindeki teknik adam değişiklikleri incelendiğinde adeta bir Trabzonlu kıyımı yaşandığı görüntüsü ön plana çıkmaktadır. Görevde oldukları süre içerisine sergiledikleri çalışmalarla ülke futboluna katkı yapan bu antrenörlerin hiçbir mantıklı gerekçe gösterilmeden işten el çektirilmeleri kabul edilebilir değildir. Bu kararın geçerli bir izahını beklemek hepimizin en doğal hakkıdır. Aksi halde yapılan bu uygulama ve yeni görevlendirmelerde bölgesel kriterlerin rol oynadığı yönünde oluşacak hissiyat, daha süreç başlamadan Türk futboluna en büyük sekteyi vuracaktır. Konuya bu şekliyle kamuoyunun dikkatini çekmek istiyor, saygılar sunuyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor