Trabzonspor'da Naci Ünüvar'dan flaş açıklama: Herkes gibi oynamak istiyorum

Trabzonspor'un Ajax kulübünden sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Naci Ünüvar, forma şansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Naci Ünüvar'dan flaş açıklama: Herkes gibi oynamak istiyorum

Trabzonspor'un Ajax kulübünden sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Naci Ünüvar, geçen haftalarda istediği kadar şans bulamadı. Bordo mavili ekipte sadece bir lig maçında görev yapan ve bir asisti olan 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kendine güveniyor.

Trabzon'a ciddi rekabet ortamı olduğunu bilerek geldiğini söyleyen genç futbolcu, "Kimseye bir forma garantisi verilmiyor. Rekabet beni daha güçlü yapacak ve burada o ortam var. Çok kaliteli oyunculara sahibiz. Ben de herkes gibi oynamak istiyorum ve bunun süreç içerisinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Ben çalışmaya devam edersem hocam da formayı verecektir. Kendime güvenim var. En kısa sürede sahadaki yerimi alacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor