Trabzonspor’da iki yıldız yol ayrımında! Peres’e kim yer açacak

Trabzonspor’da kadroya dönen Peres’e yer açmak için kimin gideceği merak konusu oldu.

Trabzonspor’da iki yıldız yol ayrımında! Peres’e kim yer açacak

Bruno Peres'in gelişi sonrası bir oyuncu ile mecburi olarak yollar ayrılacak.

Sağ bekte sorun yaşayan bordomavililer, Peres ile devam etmeyi düşünüyor. Djaniny'e Arap yarımadasından, Larsen'e de ülkesinden teklif bekleniyor. Uygun bulunması halinde yardımcı olunacak.

“TAMAMEN KENDİMİ BULABİLMEM ADINA AZ BİR SÜRE KALDI”

Yüzde yüz performansına ulaşabilmek için az bir zaman kaldığına dikkat çeken Bruno Peres, "Hocamıza giderken 'yerime oyuncu almayın erken döneceğim' demiştim ama böyle bir kulübün oyuncuya ihtiyacı olacağının bilincindeydim.

 Bu söylemim hocamızla aramızda geçen bir şakaydı. Önemli olan iyi dönebilmek. Bunu başardığımı düşünüyorum. Tamamen kendimi bulabilmem adına az süre kaldı. Oynayarak özgüvenimi geri kazandığımda takımıma yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

“EDİN İLE ARAMIZDA KISA SÜREDE SIKI BİR BAĞ OLUŞTU”

Takım arkadaşı Edin Visca ile sahada iyi anlaştıklarını dile getiren tecrübeli sağ bek, "Edin ile aramızda sıkı bir bağ oluştu ve bu çok da çabuk oldu. Birbirimizi iyi anladığımızı hissediyoruz.

Bu durumdan dolayı iyi iş çıkardık. İkimiz de sakatlandık ve dönüşümüz beklenenden uzun sürdü. Şimdi ikimiz de döndük. Eski formumu yakalamaya çalışıyorum. Umarım geçen sene gösterdiğimiz performansı tekrarlayacağız” şeklinde konuştu.

“GERİ DÖNÜŞÜM KOLAY OLMADI”

Hull City ile dün oynanan hazırlık maçında kendisini test ettiğini ifade eden Peres, şu ifadeleri kullandı:

"6 ay uzun bir süre oldu, geri dönüşüm kolay olmadı. Neler istediğinizi biliyorsunuz ama saha içinde kendinizi test etmeniz gerekiyor.

Dün iyi bir test maçı oldu. Maçtan sonra iyi hissettim, hiç ağrı hissetmedim. Uzun süre maç oynamayınca yorgunluk hissedebiliyorsunuz ama bu da normal. Yabancı sınırlamasıyla alakalı konu hocamızın ve kulübün yanıtlaması gereken bir soru.

Ben işimi en iyi şekilde yapıp takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Arkadaşlarımızla aramızda sevgi ve saygı var. Hocamız kimi isterse, kimi tercih ederse takım arkadaşları ve taraftarlar için elinden geleni yapmaya çalışıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor