Yusuf Yazıcı Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Başkan Muharrem Usta Yusuf Yazıcı'nın transferi ile ilgili konuştu.

Yusuf Yazıcı Trabzonspor'dan ayrılacak mı?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ''Yusuf Yazıcı genç ve iyi bir oyuncu. Trabzonspor olarak biz Yusuf Yazıcı'nın herhangi bir yere gitmesini kesinlikle düşünmüyoruz'' dedi.


''YUSUF'UN TRANSFERİYLE İLGİLİ HERHANGİ BİR KONU SÖZ KONUSU DEĞİL''

Yusuf Yazıcı'nın transferi ile ilgili de konuşan Başkan Muharrem Usta, ''Genç ve iyi bir oyuncu. Ama şu anda Trabzonspor olarak biz Yusuf Yazıcı'nın herhangi bir yere gitmesini kesinlikle düşünmüyoruz. Bizim Yusuf'la da başka oyuncularla da birlikte önemli işlere imza atmamız lazım. Bu dönemde iyi oyuncu kaybetmeyi göze alamayız. Onlar sonranın işleri. Yusuf Yazıcı için böyle bir şey asla söz konusu değil. O daha yetişmeli çok daha iyi olmalı. Bugünde milli takıma çağırıldı. Onun için önemli bir kariyer yolculuğunun ilk basamağı. Dediğim gibi gündemde Yusuf'un transferiyle ilgili herhangi bir konu söz konusu değil''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor