Yusuf Erdoğan'dan duygulandıran sözler

Trabzonspor'un yeni transferi Yusuf Erdoğan imza töreninde dikkat çeken ifadeler kullandı

Yusuf Erdoğan'dan duygulandıran sözler

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katıldığı imza töreninde Yusuf Erdoğan, Puchacz, Batuhan Kör, Enis Destan, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş'e imza attırdı.

Törende futbolcular açıklamalarda bulunurken Yusuf Erdoğan'ın sözleri dikkat çekti. Yusuf, daha öcne Trabzonspor'dan ayrılırken yanında kimse olmadığını ve tek başına ağlayarak ayrıldığını söyledi.

Yusuf törende şöyle konuştu;

 “Genç arkadaşlarımız kadar heyecanlıyım. Çünkü gerçekten 1461 Trabzon’dan Trabzonspor’a çıkmış Yusuf heyecanı var içimde. Çok mutluyum. Bu gururu bana yaşattığınız için size ve hocama teşekkür ediyorum. Bursaspor’da onlarla geçmişimiz var. Altyapıdan A takıma çıktıkları zamanlar oldu. Bir şampiyondan diğer şampiyona geldiler. Anadolu’da devrim yapmış iki takım. 4 yıl önce buradan ayrılmıştım. O zaman eşim ve çocuğum yoktu. Tek başıma buradan ağlayarak ayrılmıştım. Şimdi tekrar 4 yıl sonra birçok tecrübe ile büyük camialarda oynayarak geldim. Büyük camiadan ayrıldıktan sonra geri dönmek zordur. Her zaman üst seviyedekilerin oynayacağı bir takımdır Trabzonspor. Ben de bunun bilincinde hiç pes etmedim. Tekrar geri döneceğimi hep biliyordum. Çok şükür buradayım.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor