Yıldız futbolcu şaşkınlığı gizleyemedi: Abdulkadir Ömür’ü görünce VOV dedim!

Trabzonspor’un yıldız ismi Obi Mikel, Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Ünal Karaman hakkında konuştu.

Yıldız futbolcu şaşkınlığı gizleyemedi: Abdulkadir Ömür’ü görünce VOV dedim!

Trabzonsor yıldızı Obi Mikel yayıncı kuruluşa konuk oldu. Abdulkadir Ömür’ü çok beğendiğini belirten Mikel "Abdülkadir Ömür, Messi'ye benziyor" ifadelerini kullanırken “'Birinci ya da ikinci idmanda Abdülkadir Ömür'ü gördüm ve 'Vov' dedim. Oyun tarzı Messi'ye çok benziyor. Sanki Messi'den bir parça izliyormuşsunuz gibi.''Topa dokunuşu, kontrolü Messi gibi. Abdülkadir’i izlerken Messi’den bir enstantane yaşatıyor bana. Şanssız bir sakatlık yaşadı buna hepimiz üzülüyoruz ama kendisini nasıl hissettiğini her gün soruyor ve desteğimizi hissettirmeye çalışıyoruz. Genç oyuncular şansı hak ediyorlar. Onların yeteneğini görebilme adına şans vermek zorundasınız ve Trabzonspor’un bu konuda doğru kulüp olduğunu düşünüyorum. “ifadelerini kullandı.

Uğurcan Çakır ve Teknik direktör Ünal Karaman hakkında da yorumda bulunan Obi Mikel “Uğurcan bana göre ligin en başarılı genç oyuncusu. Çok önemli kurtarışlar yapıyor. Abdüş gibi genç oyuncular var ve onları anlayacak hocalara ihtiyaç var. Bu konuda Ünal Karaman onlar için bir şans çünkü onları anlayan ve nasıl gelişebileceklerini bilen bir hocaları var.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor