Yanal: Trabzonspor'un bir farkı var

Yanal, Akhisar maçından önce açıklamalarda bulundu

Yanal: Trabzonspor'un bir farkı var
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Hem az gol yiyen hem az gol atan bir takımla oynayacağız. Bunu ligin başından beri sürdürdüler. . Biz de ikinci yarıdan itibaren futbolumuzu yükseltmeye çalışıyoruz. Bizim bir farkımız var. Trabzonspor önemli bir güç ve bu gücü ortaya koymaya çalışan bir takım. Önümüzdeki yıllardan itibaren zirveye oynayacak bir takım yaratmak için çok mesai harcadık. Şimdide sonuçlar gelmeye başladı. Devam etmesi de lazım. Bugün rakibin direncini kırıp kazanmak istiyoruz. Zemin de güzel futbola müsait.

Trabzonspor'un gücüyle biz nereye hangi hedefe oynayabiliriz diye düşünüyorum. Her antreörün hedefleri ve tarzı var. Bunlar için belli bir sürece ihtiyaç olduğu kesin. Bende bunları yapabilmek için zamana ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ve yolun başındayız. Yapabildiğimiz şeyler var yapamadıklarımızı da geliştirmeye çalışacağız.

Son olarak bugün camiamızın önemli isimlerinden Özkan Sümer'i kardeşi, Avni Aker' kızı ve Selahattin Diyadin hayatını kaybetti. Bugün bizim için kayıplar günü oldu. Hepsi için camiamıza başsağlığı diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor