Vedat Muriç'ten Trabzonspor sözleri

Mallorca'da forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Vedat Muriç'ten Trabzonspor yorumu

Vedat Muriç'ten Trabzonspor sözleri

Lazio'dan Mallorca'ya kiralık olarak giden Fenerbahçe’nin bir dönem fırtına estiren santraforu Vedat Muriç, Lig Radyo’da yayınlanan Mixed Zone programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Muriç, Trabzonspor'un hakederek lider olduğunu söyledi.

Muriç'in sözlerinden öne çıkanlar şöyle;

'Türkiye'ye geri dönmek istiyorum’

"Lazio'da oynamadığım her dönemde Türkiye'de kiralık olarak oynamak istiyordum. Nasip olmadı bu. Hayat planımda futbol sonrası için kesinlikle Türkiye'de yaşamak var. 28 yaşındayım ama bir gün mutlaka Türkiye'ye geri dönmek istiyorum. 8 yılım orada geçti ve hayatımızı oraya göre inşaa ediyoruz."

'Hakem hakkında konuşmak yasaklanmalı'

Süper Lig'den kopamadım. Sürekli maçları takip ediyorum. Orası zaten benim vatanım. Türkiye'de maalesef futbol öyle bir hal aldı ki... Bunu takım ayırmadan söylüyorum. Maç kaybeden, puan kaybeden her kulüp, TFF ve hakemleri suçluyor. Trabzonspor ligi kopardı ve götürdü. Şu an olay tamamen bu.

Maçlar sadece maçlar esnasında konuşuluyor. Öncesi ve sonrası tamamen TFF ve hakem... Bu kadar baskı olan bir ortamda hatalar olur. Hakem olmak, idareci olmak çok zor. Ben çok çok yüklendiğimizi düşünüyorum hakemlere. İngiltere'de sanırım bir kural var. Maç öncesi veya sonrası hakem konuşamıyorsunuz. Türkiye'de de acilen bu şekilde bir karar alınması gerek. Her sene futboldan biraz daha uzaklaşıyoruz. Her gün biri hedef gösteriliyor. Saha içinde şu an konuşulan tek konu Trabzonspor'un hak ederek lider olması ve büyük performansı." 

‘Türkiye'de stadyum şartları Avrupa'da olsa inanılmaz ligler olur’

"Türkiye'de stadyum şartları Avrupa'da olsa inanılmaz ligler olabilir oralar. Türkiye'de şartlar aslında çok iyi ama kalitemiz yok. Ekonomik durumun da payı var ama en önemlisi kulüp organizasyonları ve ülke futbol sistemi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor