Usta'nın açıkladığı kredi kartı ne için kullanılıyor?

Başkan Usta'nın açıkladığı bilgi dikkat çekti

Usta'nın açıkladığı kredi kartı ne için kullanılıyor?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün basın toplantısı yaparak dikkat çeken ve yeni bir polemiğe neden olacak açıklamalarda bulundu.

Usta, Trabzonspor adına çıkarılan 100 Bin dolarlık kredi kartının kişisel harcamalara da kullanıldığı öne sürdü. Usta kendi dönemlerinde böyle bir şeyin yapılmadığını iddia ederek" Bu kartla Türkiye ve dünyaya ziyaretler yapılıyor. Trabzonspor için yapılıyor ve harcamalar bu karttan gerçekleştiriliyor. Ben bunların hepsine baktım. Bukulüp bu hale öyle basit gelmedi. Mantık olarak bir yerlerden geldi. Buraya almaya mı geldin biraz da verin." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor adına çıkarılmış olan kredi kartının önceki yönetimlerce kötüye kullanıldığını ima eden Usta, kendinden önceki yönetimleri zan altında bırakarak kendini akladı. Aslında kulübe ait olan bu kartın yeni olmadığı öğrenilirken çok eskiden beri kulübün tüm harcamalarına kullanıldığı, altyapılar dahil olmak üzere en alt kategoriden A takıma kadar tüm harcamalar için bu kartın kullanıldığı ifade edildi.

İşte Usta'nın konuşmasındaki o bölüm;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor