Üner: Aralık seçimleri Trabzonspor'un başına beladır

Taylan Üner Trabzonspor kongresinde konuştu

Üner: Aralık seçimleri Trabzonspor'un başına beladır
Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Trabzonspor kongresinde eski TFF Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Üner açıklamalarda bulundu.

Üner şöyle konuştu;

Keşke bu olağanüstü kongreyi yapmak zorunda kalmasaydık. Malesef Trabzonspor'un bugünkü durumu buna müsade etmedi. Biraz önce faliyet raporunu dinlediniz ne anladınız bilmiyorum, ben birşey anlayamadım. Başkan usta basın toplantısı yapıyor ama soru almıyordu. Ne yazık ki Trabzonspor hem mali hem sportif açıdan istenilen düzyde değildir. bunun türliü nedenleri elbet olabilir ama gerçek olan şu ki istenilen yerde bir Trabzonspor yok. Bunu tekrar kendi mecrasına sokmak için bunu hep birlikte bir karara bağlamak lazım. 2 tane listeden bahsediliyor. Bu Trabzonspor için güzel birşeydir. Anadolunun herhangi bir kulübünde yönetime talip olmak pek kolay değildir. Bunu Eskişehir, Antep, Samsun yaşadı ki bunlar zamanında Türkiye 1. liginde kendinden söz ettirmeyi başaran Anadolu'nun güzide kulüpleridir. Bize birşey olmaz duygusu bize çok fazla hakim olmamalı. Hiçbirşey olmaz denilen Eskişehir şu an nerede, kendini yönetecek adam bile bulamıyor.

Trabzonspor mali sıknıtıdan nasıl kurtulur diyorsanız bunun için projeler üretilmeli. Yeni bir yönetimle yeni bir başlangıca gireceğiz. Buradan herkes kendine düşen görevi yapmalıdır. Kişisel çekişmeler geride bırakılmalı, yoksa bir daha Trabzonspor'un Süper Lig'de olmadığı bir genel kurul yapmak zorunda kalırsınız. Taraftara da sesleniyorum, kaşını gözünü beğenmediğniiz yöneticiye yüklenmesin. Hep birlikte bu işe gönül verenlere omuz vermeliyiz. Kırıp dökerek bir yere varmak mümkün değil. Trabzonspor inşallah gelecek için sağlıklı bir yapıya kavuşur. Trabzonspor'da 5 yıldır tüzük konusuna elini uzatmıyor. Ben her divan toplantısında tüzükle ilgili görüşlerimi anlattım. Ne bu yönetim ne önceki yönetim dikkate almadı. Bizde seçimler Aralık ayında yapılır ve Aralık ayı seçimleri Trabzonspor'un başına beladır. Seçimin etkisiyle ve baskıyla yabancı futbolcu alınır ve bundan hep zararlı çıkılmıştır. Mart, Nisan veya Mayıs ayına kongre tarihlerimizi almalıyız. Aralık kongresinde baştaki yönetim yarım sezonla kendini tam ifade edemeyebilir. Herşeyin Trabzonspor için iyi olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler