Trabzonspor'un yeni transferi Donis Avdijaj : O çılgın taraftarı mutlu etmeye geldim

Donis Avdijaj Trabzonspor ile 1+3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor'un yeni transferi Donis Avdijaj : O çılgın taraftarı mutlu etmeye geldim

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı Donis Avdijaj ile bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sözleşme imzalandı.

Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven’in katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Donis Avdijaj ile 1+3 yıllık,  sözleşme imzalandı.

Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Donis Avdijaj ise, “Trabzonspor gibi harika taraftarı olan, kendimi gösterebileceğim bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Kulüp hakkında bilgim var, şehir hakkında bilgim var ama en çok bilgi sahibi olduğum şey çılgınlık derecesinde takımını seven bir taraftar kitlesinin olması. Ben buraya o çılgın taraftarları mutlu etmek için geldim. Trabzonspor’un ne kadar kaliteli bir takım olduğunu biliyorum. Burada genç oyuncuların kendini göstermek için çok çalıştığının da farkındayım. Ben de bu yüzden tercih ettim Trabzonspor’u. Kendimi gösterebilmek, kendimi kanıtlayabilmek ve takım arkadaşlarımla birlikte kazanabileceğimiz kadar maç kazanmak için geldim. Önce Allah’a, sonra aileme ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor