Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Taawon’da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio Medeiros, yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalmaya devam ediyor. 7 Aralık 2024 tarihinde Al-Ahli ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Flavio, o günden bu yana formasına kavuşamadı.
Yaklaşık 5 aydır takımdan ayrı kalan 29 yaşındaki futbolcu, bu süreçte Al Taawon’un oynadığı 19 karşılaşmada da görev alamadı. Oyuncunun iyileşme süreciyle ilgili net bir bilginin paylaşılmaması, kulüp taraftarları ve kamuoyunda soru işaretlerine neden oldu. Al Taawon cephesi ise bugüne kadar Flavio’nun sağlık durumuna dair resmi bir açıklama yapmış değil.
Kariyerinde daha önce Türkiye’de Trabzonspor forması da giyen Flavio, bordo-mavili takımda çıktığı 33 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. Al Taawon’daki kariyerinde ise şu ana kadar 66 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı orta saha, 4 gol ve 7 asistle katkı verdi.
Kaynak: