Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un gündeminde yer alan Jeremie Boga’nın yeni adresi belli oldu. Bordo-Mavililerin yaz ve kış dönemlerinde kadrosuna katmak istediği 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Serie A temsilcisi Juventus’a kiralık olarak transfer edildi. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes forması giyen Jeremie Boga, kariyerine İtalya’da devam etme kararı aldı.
İtalyan basınında yer alan bilgilere göre deneyimli futbolcu, sağlık kontrolleri ve sözleşme işlemleri için Torino’ya hareket etti. Yapılan anlaşma kapsamında Boga’nın Juventus’a satın alma opsiyonlu olarak kiralandığı kaydedildi. Anlaşmada yer alan 5 milyon euro’luk satın alma opsiyonunun zorunlu olmadığı belirtildi.
Dosya kapandı!
Bordo-Mavililer, Jeremie Boga’yı yaz transfer döneminde de kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuş ancak görüşmeler sonuçsuz kalmıştı. Devre arasında yeniden gündeme gelen oyuncunun, tercihini Serie A’dan yana kullanmasıyla Trabzonspor cephesinde bu dosya kapandı.
Tüm Yorumlar (7)
Oflu
5 ay önceBizim yetersiz yönerim kimsenin peşinden koşamaz.
kemal
5 ay önceişe yarar adamın peşinden koşuyor işe yaramayanları yakalıyabiliyor
Abuzer
5 ay önceAdamın 5 m Euro satın alma opsiyonu var demek ki çok istememişiz veya o bizi istememiş Bouchuari ve Olaigbe yerine alinabilirdi haa pardon bizim hoca bouchariye sakat sakat kefil olmuştu buna olma ihtimali yoktu.
Oflu
5 ay önceTrabzonspor'un bu oyuncunun peşinde koştuğunu basın hariç kimse söylemedi.
Sakir
5 ay önceAltyapidaki Iyunculari neden Çarçur ettiniz.M.Kemal ne demisti.Muhtaç oldugunuz Kan Damarlarinizdaki asil Kanda mevcuttur.Böyle hersene yeni Transfer yspilmamali.Takimin Iskeleti Ortasahadir ve maalef zayif.
Barış Felekoğlu
5 ay önceAdam Türkiye ligini istemediğini kaç kere açıkladı...
Abuzer
5 ay önceTürkiye ligini isteme meselesi değil paşam bizimkiler çok yönlü adam peşinde yıllardır böyle alacakları adam kale hariç heryerde oynayacak bunu bilen topçu keriz mi niye gelsin bizim takima