Trabzonsporlu yöneticiden Bülent Uygun'a Katar göndermesi

Geçmişte Katar Ligi'nde hocalık yapan Bülent Uygun'a Nevzat Aydın'dan Katar göndermesi...

Trabzonsporlu yöneticiden Bülent Uygun'a Katar göndermesi

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, küme düşen Gaziantepspor'un hocası Bülent Uygun'u gündemdeki Katar konusu üzerinden iğneledi. 


Trabzonsporlu yönetici Nevzat Aydın, geçmişte atıştığı Bülent Uygun'a, TBMM'de kabul edilen 'Türkiye ile Katar Arasında Jandarma Eğitim ve Öğretimine İlişkin İşbirliği Protokolü'nün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı' üzerinden gönderme yaptı.

Kanun tasarısının kabul edilmesinin ardından sosyal medya hesabından mesaj paylaşan Nevzat Aydın "Katar'a Türk askerini değil de Bülent Uygun'u göndersek olmaz mı?" ifadelerini kullandı. 

Trabzonsporlu yöneticiden Bülent Uygun'a Katar göndermesi!

KATAR'DA HOCALIK YAPMIŞTI

Eskişehirspor'un hocalığını yaptığı dönemde şike soruşturmasında hapis cezası alan ve geçtiğimiz aylarda bir radyo programında "Fenerbahçe için 8 ay hapis yattım" ifadelerini kullanan Gaziantepspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, 2013 - 2016 yılları arasında Katar Ligi takımı Umm Salal'ı çalıştırmıştı.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor