Trabzonsporlu golcüye sürpriz talip!

Trabzonspor'da şans bulamayan Ramil Sheydaev'e TFF 1. Lig ekibinden teklif geldi. Bordo mavililerin teklife sıcak baktığı kaydedildi...

Trabzonsporlu golcüye sürpriz talip!

Trabzonspor'un sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Ramil Sheydaev'e TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un talip olduğu öğrenildi.

Takımda forma şansı bulamayan genç forvetin kiralık olarak gönderilmesine sıcak bakıldığı öğrenilirken Samsunspor ile olan ilişkilerin güçlenmesi adına da kolaylık sağlanabileceği belirtildi.

SAMSUNSPOR'A DESTEK
5 milyon 600 bin TL ödeyip borcunu kaldıracak olan Samsunspor, şehirden gelen destekle birlikte devre arasında önemli isimleri takıma kazandırmaya hazırlanıyor. Siyasilerin de Kırmızı-Beyazlı kulübe yardımcı olduğu öğrenilirken, Başakşehirli Doka ile el sıkışılmıştı.

Ramil Shedaev kimdir?
Ramil Teymuroviç Şeydayev (15 Mart 1996, Sankt Peterburg), forvet pozisyonunda görev yapan Azeri-Rus futbolcu. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giymektedir.

Rus ekiplerinden Zenit'in altyapısından yetişen golcü futbolcu henüz A takıma çıkmadan Rubin Kazan'da bir sezon kiralık olarak transfer oldu. Ardından takımına dönerek 2. takımda forma giymeye devam etti. Zenit forması giydiği kategorilerde toplam 26 karşılaşmada 11 gole imza atarak dikkatleri üzerine çekti. Özellikle Zenit'in 2. takımıyla çıktığı 13 maçta 10 gol kaydederek adından sözettirdi. Sezon başında bonservis bedeli olmaksızın Trabzonspor'a transfer oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor