Trabzonsporlu Burak Yılmaz'dan flaş açıklama

Trabzonspor'un forveti Burak Yılmaz, takımın durumuyla ilgili konuştu.

Trabzonsporlu Burak Yılmaz'dan flaş açıklama

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz bu akşam yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Alanyaspor maçını değerlendiren Burak Yılmaz, ‘’Her şeyden önce bunlar futbolda var. Bunları geçmişte yaşamışlığımız da var. Trabzonsporlu futbolcular olarak, hocası olarak, yöneticiler ve başkanı olarak böyle bir mağlubiyetin sorumluluğunu üstümüze alıyoruz. Acısınız da çektik, çekmeye de razıyız. Ama bu maç bitmiştir, önümüze bakıyoruz. Önümüzde Beşiktaş maçımız var. Zaten yaptıklarımız ve yapamadıklarımızın her türlü analizini yaptık. Tekrardan bir bağ oluşturduk. Belki de böyle bir mağlubiyet bizim için kötünün iyisinin yaşandığı bir maç oldu. Keza şöyle de bir şey var A. Alanyaspor maçının devre arasına kadar her şey çok iyi gitti. Saha içindekiler oyuncular, taraftarlar, camia kendini çok farklı düşünceler içine girdi. 90 dakikada sahadan mağlubiyet sonucunda tekrar düşüncelerin değiştiği bir maç oldu. Ama biz tekrardan devre arasındaki gibi düşünüyoruz. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. İyi bir arkadaşlık var. Birbirine bağlı olan bir ekibiz.  Hocasıyla, yönetimiyle, bir olmuş taraftarıyla bir kulübüz. Biz hedefimizden hiç şaşmadık. Böyle şeyler olabilir. Futbolda var ama Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. Allah’ın izniyle Beşiktaş maçını alıp önümüze bakmayı düşünüyoruz. Öyle yazılan çizilenler gibi, ahlar vahlar gibi bir durum olduğunu düşünmüyoruz. Böyle şeyler yaşanır, bunu kötünün iyisi olarak düşünüyoruz.‘’ dedi.

ÇOK ÜZÜLDÜK AMA GEÇTİ…

Alanyaspor karşılaşmasından gerekli tecrübeleri çıkarttıklarını belirten Burak, ‘’Maçla alakalı söylenecek çok fazla bir şey yok. Yapacağınız yorum yok. Basiretimiz bağlandı. Çok mutsuzuz, çok üzgünüz. Yerlisi, yabancısı, hocası, yöneticisi, başkanı hepsi ayrı ayrı çok üzgünüz. Ama dediğim gibi burada çok tecrübeli oyuncular var. Çok tecrübeli bir hocamız var. Bu krizi yönetmesini çok iyi bilen insanlar var. O yüzden üzüntüden çabuk olarak kurtulmamız gerekiyordu ve ben dün itibariyle kendi aramızda yaptığımız toplantılarla, yediğimiz yemeklerde arkadaşlarımın ve oyunların samimiyetine ve yürekten gelen üzüntülerini görüyorum. Şu anda tamamen atlatılmış bir hava var. Allah’ın izniyle biz tamamen Beşiktaş maçına konstanre olmuş durumdayız. Üzüldük, çok üzüldük ama hepsi geçti.’’ ifadelerini kullandı.

BİR MAÇLA PES ETMEYİZ

Trabzonspor’un bu süreçleri atlayabilecek bir camia olduğunu belirten Burak, ‘’Alanyaspor maçında evet rehavet olduğu doğru. Bunlar futbolda var. Belki daha fazla atabilirdik. Bu taktik işidir, o hacımızın işidir. Taraftar öyle düşünüyor ama yine 3-0 öne geçeceğimiz maçlar olacaktır. Belki yine böyle kaybedeceğimiz maçlar bile olabilir. Bu uzun bir maraton. Bunlarda kırılacak, küsecek bu olaylarda hemen bayrağı bırakacak ne takımız ne de camiayız, ne de öyle bir hocamız var.’’ dedi.

Sakatlığı hakkında da açıklamalarda bulunan Burak ‘’Bununla alakalı çok fazla konuşmaya gerek yok. Gerekli kişiler neyin ne olduğunu biliyor. Ben kendimi şöyle böyle diye konuşmak istemiyorum. Bilmesi gerekenler biliyor. Buradayım Antrenmana çıkıyorum. Sakatlığımın ne durumda olduğunu bilmesi gerekenler biliyor. ‘’ şeklinde konuştu.

ESTEBAN KENDİSİ ÇIKTI

Kaleci Esteban’ın kendi isteğiyle oyundan çıktığını ifade eden Burak Yılmaz, ‘’Esteban öncelikle çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Herkesle çok saydığımız bir kardeşimiz. Kendi tercihidir. Kendisi iyi hissetmediğini söyledi, oyuna devam edemeyeceğini söyledi sonra da hiçbirimizin haberi yokken oyundan çıktı. Ama bu onun kendi kararıdır, kendi tercihidir. Esteban yarın tekrar oynayacaktır orada karar hocamızındır ama orada karar Esteban’ın kendi tercihiyle alakalı bir değişikliktir.‘’ diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor