Haber61TV’de yayınlanan Saha Kenarı programında Trabzonspor’un Girona forması giyen Viktor Tsygankov ve Vladyslav Vanat için yürüttüğü transfer çalışmaları değerlendirildi. Gazeteci Gökmen Şahin, bordo-mavili yönetimin çok sayıda oyuncuyla görüştüğünü ancak sağ kanat ve santrfor transferlerine öncelik verdiğini söyledi. Şahin, “Transferde şu an sıcak temas sürüyor. Belki Trabzonspor şu an 10 tane oyuncuyla görüşüyor. Burada hepsini teker teker anlatmak çok doğru olmayacak ama öncelikleri var.” dedi.
“BELLİ RAKAMLARIN AŞAĞI İNMESİ GEREKİYOR”
Trabzonspor’un iki Ukraynalı oyuncu için görüşmelerde ilerleme sağlamaya çalıştığını ifade eden Şahin, kulüplerin mali beklentilerinin süreci uzattığını belirtti. Şahin, “Trabzonspor bu konuda diretiyor, bastırıyor. Sonuçlanması için belli rakamların belli bir seviyeye inmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
Okan Çıtlak ise “Tsygankov ve Vanat, aynı takımda oynayan iki oyuncu. Biri forvet, biri sağ kanat. Trabzonspor bu konuda mesafe alma yolunda ilerliyor ama artık son vuruşları yapması gerekiyor. Çünkü kamp dönemi başladı.” dedi.
Şahin, bordo-mavili yönetimin yüksek maliyetlerden kaçınmak için aceleci davranmadığını belirterek, “Bence transfer lige sarkacak. Bugün 7 lira vereceğin oyuncuya 27 lira vermek mi daha doğru? Trabzonspor bu konuda çok acele etmiyor.” şeklinde konuştu.