Trabzonspor’da yeni transfer çalışmaları devam ederken kadroda düşünülmeyen oyuncuların ayrılık süreçleri henüz sonuçlandırılamadı. Bu süreçte Batista Mendy, John Lundstram ve Denis Draguş’un yeni sezon planlamasında yer almaması bekleniyor. Bordo-mavili yönetim, üç oyuncunun da kulübe maddi zarar vermeden takımdan ayrılmalarını beklediklerini ifade etti.

DRAGUŞ İÇİN BONSERVİS SORUNU
Denis Draguş, Trabzonspor’un Avusturya kampındaki çalışmalarına devam ediyor. Ancak hücum hattına yapılan yeni transferlerin ardından Rumen futbolcunun takımdaki geleceğinin yeniden değerlendirilmesi bekleniyor. Draguş ile ilgilenen kulüplerin oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istediği belirtildi. Trabzonspor yönetiminin ise futbolcuyu herhangi bir gelir elde etmeden göndermeye sıcak bakmadığı öğrenildi.

MENDY CEPHESİNDE MENAJER ENGELİ
Batista Mendy için bazı temasların bulunduğu ancak oyuncunun temsilcisinin bonservis şartlarını düşürmeye çalıştığı ifade edildi. Mendy’nin bireysel antrenmanlarında eski takımı Sevilla’nın ürünlerini kullanması da bordo-mavili camiada tepkiye neden oldu. Trabzonspor yönetiminin oyuncu için yaptığı yatırımın karşılığını almadan ayrılığa izin vermek istemediği kaydedildi.
LUNDSTRAM FESİH BEKLİYOR
John Lundstram’a ise şu ana kadar Trabzonspor’un kabul edebileceği somut bir teklif ulaşmadığı belirtildi. İskoç futbolcunun sözleşmesini feshederek alacaklarının bir bölümünü tahsil etmek istediği, yönetimin ise mali yük oluşturacak bir ayrılıktan kaçındığı öğrenildi.