Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında Ferencvaros ile Macaristan’da karşı karşıya gelecek. Papara Park’ta oynanan ilk mücadeleyi 1-0 kaybeden bordo-mavililer, deplasmanda skor üstünlüğünü sağlayarak tur biletini almak için sahaya çıkacak.
Teknik Direktör Fatih Tekke’nin, Ferencvaros ile oynanan ilk karşılaşmanın yanı sıra Başakşehir maçında futbolcuların ortaya koyduğu performansları da dikkate alarak rövanş kadrosunu şekillendirdiği ifade edildi.

NWAIWU CEZALI, CENK ÖZKAÇAR ÖNE ÇIKIYOR
Trabzonspor savunmasında zorunlu değişiklik, Chibuike Nwaiwu’nun cezalı olması nedeniyle yaşanacak. İlk karşılaşmada gördüğü kırmızı kart nedeniyle rövanşta forma giyemeyecek Nwaiwu’nun yerine Cenk Özkaçar’ın görev alması bekleniyor.
Savunmanın merkezinde Cenk Özkaçar ile Stefan Savic ikilisinin birlikte değerlendirilmesinin planlandığı kaydedildi.

BEKLERDE BAŞAKŞEHİR DÜZENİ GÜNDEMDE
Bordo-mavililerde beklerde ise Başakşehir karşılaşmasındaki düzenin korunması gündemde. Yapılan planlamada Cabral’ın sağ bekte, Mustafa’nın ise sol bekte görev alması öne çıkıyor.
Cabral’ın Başakşehir karşısında ortaya koyduğu savunma performansı, Teknik Direktör Fatih Tekke tarafından maçın ardından özel olarak övülmüştü.