Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 09 Eylül 2026 08:24

Trabzonspor’da Nijeryalı ikilinin yüzü gülüyor! Onuachu golle döndü, sakatlığını atlattı

Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcuları Paul Onuachu ve Chibuike Nwaiwu, Tümosan Konyaspor maçı hazırlıklarında sergiledikleri neşeli görüntülerle dikkat çekti.

Trabzonspor’un Nijeryalı futbolcuları Paul Onuachu ve Chibuike Nwaiwu, Tümosan Konyaspor maçı hazırlıkları öncesinde gerçekleştirilen antrenmanda neşeli görüntüleriyle dikkat çekti.

Bordo-mavililerde yaşadığı gol sessizliğini Gençlerbirliği karşısında bozarak yeniden fileleri havalandıran Paul Onuachu’nun, alınan galibiyetle birlikte morali de yerine geldi. Nijeryalı golcünün yaşadığı sakatlığı atlatması ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Gençlerbirliği galibiyeti moralleri yükseltti

Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyetin ardından takımda moraller yükselirken, antrenmanda Onuachu ile Nwaiwu’nun samimi ve neşeli halleri objektiflere yansıdı.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerde, Nijeryalı iki oyuncunun da Tümosan Konyaspor maçı öncesinde oldukça moralli olduğu gözlendi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!