| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 16 Kasım 2024 10:08 Güncellenme tarihi: 16 Kasım 2024 10:09

Trabzonspor'da kadro dışı kaldı! Milli Takım'da kaptan olarak sahaya çıktı

Trabzonsporlu Denswil, Surinam forması altında takım kaptanı olarak sahaya çıkarak 90 dakika görev yaptı.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Umut Bozok, Denswil, Orsic ve Bardhi kadro dışı kaldı.

Bordo mavili takımda kadro dışı kalan Denswil, Surinam Milli Takımı'ndan davet almıştı. Deneyimli stoper, Surinam'ın CONCACAF Uluslar Ligi çeyrek final ilk maçında Kanada ile karşı karşıya geldiği mücadelede kaptan olarak görev aldı.

Denswil'in 90 dakika görev yaptığı mücadelede Surinam, Kanada'ya 1-0 mağlup oldu. İki takım arasındaki rövanş maçı, 20 Kasım Çarşamba günü 08.30'da oynanacak.

denswil-sok-1.webp

Kaynak: TAMER ATASOY

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

K
kırlangıç
1 yıl önce

altyapıdan genç oyuncu çıkarılmalı.

M
MantıXız
1 yıl önce

Sıradan biri. Avcı bunda ne bulmuştu, çok merak ediyoruz !! Yedek Sol Stopere 1 Milyon 250 bin Euro vermek, futboldan anlamayanlar işidir !! Zaten Trabzonspor bu kafa yüzünden Borca saplanmıştır. Acı olan, Kulübü bu hale getirenden de medet bekleniyor !! Herkesin anlayabileceği bir şekilde yazayım !! Kuymak yapmak için, Evin parasını, Mısır Unu, Aho Peyniri ve Trabzon Yağı için harcayıp, yine aynı malzemeleri alması için, o kişiden para bulup kuymak yapması beklemek gibi bir şey !! :-)

A
abidik gubidik
1 yıl önce

Bütün bunlar hep o Avcının kıt furbol zekâsı yüzünden başımıza geldi. Merak ediyorum bakalım bundan sonra hangi takım Avcı yı hoca diye alacak

T
TRABZON61
1 yıl önce

Alırlar... Merak etme sen... koskoca TRABZONSPOR u parmağında oynattıysa diğer kulüpler onun için çerezdir...