Trabzonspor'da hedef Avrupa

Bordo mavililer 5 mücadelede en az 13 puan toplamak istiyor

Trabzonspor'da hedef Avrupa
Süper Lig’de sancılı geçirdiği ilk yarının ardından yaptığı takviyelerle bambaşka bir kimliğe bürünen ve sergilediği kaliteli futbolla taraflı tarafsız tüm kesimlerden tam not alan Trabzonspor, artık geleceğe daha umutla bakıyor. Yeni yıldızlarıyla çıktığı Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarından galibiyetle ayrılarak müthiş bir seri yakalayan Bordo-Mavililer’de artık tüm planlar Avrupa kupalarına katılma olasılığını gerçeğe dönüştürmek üzere kuruluyor.

3 mücadele Akyazı’da 

Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların aklında şu an tek bir şey var. Sezonun ilk maçında deplasmanda mağlup edilen Galatasaray’la oynanacak rövanş maçına kadarki süreçte çıkılacak 5 mücadelede en az 13 puan toplamak. Sırasıyla Osmanlıspor (d), Aytemiz Alanyaspor, Torku Konyaspor (d), Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor ile kritik maçlara çıkacak olan Bordo-Mavililer, bu maçlardan çıkaracağı olası 13 puanla hem son dönemlerin en muhteşem serisini yakalayarak rakiplerine gözdağı vermeyi, hem de üst sıralarla farkı kapatıp Avrupa kupalarına katılma ihtimalini arttırmak için mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler