Trabzonspor’da Amed Sportif Faaliyetler karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Fatih Tekke ile yollar ayrıldı. Bordo-mavili kulüp, ayrılığı resmen açıkladı.
AYRILIK KARARI AMEDSPOR MAÇI SONRASI GELDİ
Fatih Tekke ile yolların ayrılması kararı, Süper Lig’in 3. haftasında Amed Sportif Faaliyetler’e deplasmanda 2-1 mağlup olunan karşılaşmanın ardından alındı.
Bordo-mavili kulübün Fatih Tekke ile ayrılığı açıklamasının ardından gözler takımın başına getirilecek yeni teknik direktöre çevrildi.

ANTONIO CONTE İLE TEMASA GEÇİLDİ
Trabzonspor yönetiminin yeni teknik direktör arayışları kapsamında dünyaca ünlü teknik adam Antonio Conte ile temasa geçtiği öğrenildi.
Yönetimin yabancı teknik direktör konusunda Antonio Conte üzerinde durduğu, bir yandan da alternatif isimler üzerinde araştırmalarını sürdürdüğü belirtildi.
Yabancı teknik adam konusunda Conte’ye giden yönetimin alternatif isimleri de araştırdığı belirtildi.