Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı: Süper Lig ekibine...

Trabzonspor’da Dragus Gaziantep’e kiralandı.
Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı: Süper Lig ekibine...

Süper Lig’in ikinci yarısı için kadro yapılanmasını sürdüren Trabzonspor’da bir ayrılık daha gerçekleşti.

Bordo-mavili ekipte sezonun ilk yarısını Eyüpspor’da kiralık olarak geçiren Denis Mihai Dragus, ligin ikinci yarısında Gaziantep forması giyecek.

Trabzonspor, Dragus’un geçici transferine ilişkin gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcumuz Denis Mihai Dragus'un, 2025/2026 futbol sezonu ikinci yarısı için Gaziantepspor Kulübüne geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, oyuncunun bu dönemdeki tüm maliyetleri Gaziantepspor tarafından karşılanacaktır."

trabzonsporda-ayrilik-resmen-aciklandi-super-lig-ekibine

Bu anlaşmayla birlikte Dragus, sezonun ikinci yarısında Gaziantep kadrosunda forma giyecek.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum