| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 26 Ağustos 2024 16:59 Güncellenme tarihi: 26 Ağustos 2024 17:06

Trabzonspor'da ayrılık gelişmesi! Sağlık kontrolü için İtalya'da

Trabzonspor'da Rayyab Baniya, Palermo için sağlık kontrolünden geçti.

Trabzonspor'da Rayyan Baniya İtalya'ya giderek Palermo için sağlık kontrolünden geçti.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Palermo ile Trabzonspor transfer için anlaşma sağladı. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı ifade edildi.

Bordo mavili ekip, 25 yaşındaki stoperi Ağustos 2023'te 2 milyon 50 bin Euro berdelle Karagümrük'ten kadrosuna katmıştı.

Trabzonspor kariyerinde 25 resmi maçta görev alan Baniya bu yıl herhangi bir resmi maçta görev yapmamıştı. Baniya'nın Trabzonspor ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

T
Trabzonlu
1 yıl önce

Haslında kötü oyoncu değil.ama avcının futbolcu harcama da usta olmuş futbol bilgisi varya onu gitmeye mecbur bıraktı.Denswilden kesinlikle kötü değildi.başka hocanın elinde olsa daha iyi yerlere gelirdi.avcı bir cok oyuncuyu hacadı Trabzonda malesef.