Trabzonspor yönetiminden istifa iddialarına yanıt: Görevimizin başındayız!

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Haber61'e değerlendirmelerde bulundu

Trabzonspor yönetiminden istifa iddialarına yanıt: Görevimizin başındayız!

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, 2-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçı sonrasında Haber61 TV’ye açıklamalarda bulundu.

TAM KADROYA YAKIN

Sağıroğlu "İhtiyacımız olan bir 3 puandı. Oyuncularımızı tebrik ederim. Bu zaman kadar hiç tam kadro sahaya çıkamadık pandemi sürecinde. Bugün yine tam kadro diyebileceğimiz bir kadro olmasa da yakın bir kadroyla sahaya çıktık. Takımın performansından kazanma isteğinden memnunuz. Ömür de sahada olsaydı tam olurdu.” dedi.

İNSANLAR ÇABUK UNUTTU!

Maç öncesinde yönetimin yaptığı toplantıyla ilgili ortaya atılan istifa dedikodularına açıklık getiren Sağıroğlu  “ Yönetim toplantımız her maçtan önce yaptığımız rutin toplantı. Özel bir toplantı değildi. Sosyal medyada çıkan dedikodulardan haberdarız ama Trabzonspor yönetimi dedikodulardan etkilenecek bir yönetim değil, görevimizin başındayız. Geldiğimizde ortada olan tabloyu yapılanları ekonomik sıkıntıları çabuk unuttu insanlar. Maalesef sadece saha sonuçlarına odaklandıkları için ekonomik kısmı kenara bıraktılar. Sadece saha sonuçlarıyla ilgili eleştiri yağmuruna başladılar. Bunların içerisinde anlam veremediğimiz eleştiriler de oldu. Ama biz bütünüz, zamanımız bitene kadar da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

TRANSFER ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Sağıroğlu transferlerin eleştirilmesiyle ilgili ise  “ Transferler her zaman eleştirilir. Transferler yüzde 100 tutacak diye bir şey var mıydı bugüne kadar. İnsanlar alışma sürecine saygı göstermiyor. Djaniny  yeni transferlerden, bugün uzun zamandır oynuyormuş gibi oynadı, gol de attı. Bunlar geçmişlerinde iyi oyuncular. Ama bir takıma alışma süreci vardır. Biraz uzadı alışma süreci. İnsanlar futbolculara sahip çıksınlar. Sahip çıkmadık sürece camiaya ve kulübe zarar verirler. Her şey toz pembe değil. Hala sıkıntılar var. Kadro maliyetimiz ortada ekonomik durum ortada. Bunlar az şeyler değil. Sonuna kadar biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

AVCI’NIN RAPORU

Avcı’nın henüz futbolcularla ilgili rapor iletmediğini belirten Ömer Sağıroğlu  “Daha çok kısa bür süre geçti. Bazı oyuncuları kendisi ders alsınlar diye ayrı çalıştırma kararı aldı, bu hocanın tercihi. Kadro mühendisliği şuanda kendisinde. Pereira’nın olmaması hocanın tercihi, buna bir şey diyemeyiz. Ama yerine oynayan Serkan 10 numara top oynadı. Hoca elindeki kadroya göre performansa göre dizayn ediyor. ” Şeklinde konuştu

Ömer Sağıroğlu son olarak gelecek hafta oynanacak Hatayspor maçı için ise “Trabzonspor bütün maçlara 3 puan parolasıyla çıkar. Hatay’ın kadrosu da iyi.  Biz 3 puan için sahaya çıkacağız.” Dedi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor