Trabzonspor'un zor haftası

Trabzonspor, 1 haftada 3 maç oynayacağı oldukça zor bir haftaya giriyor.

Trabzonspor'un zor haftası

Bu sezon ligde ve kupada arzu edilen sonuçları elde edemeyen Trabzonspor, ilk yarıda lige verilecek ara öncesi oldukça yoğun bir maç periyoduna giriyor.


Avrupa Kupaları’na katılma yolunda Ziraat Türkiye Kupası’nı fırsat olarak gören ve H Grubu’nda oynadığı ilk 2 maçta 1 puan alabilen bordo mavililer, 22 Aralık Perşembe günü sahasında Kızılcabölükspor’u konuk edecek. Spor Toto Süper Lig’in 16’ıncı haftasında 26 Aralık Pazartesi günü evinde Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor, 29 Aralık Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4’üncü hafta maçında bu kez deplasmanda Kızılcabölükspor’a konuk olacak.

Bordo mavililer kupada oynayacağı maçlardan galibiyetle ayrılarak grupta iddialı konuma gelmeyi hedeflerken ligde de ilk yarıyı Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlamayı arzuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor