Trabzonspor'un yıldızına kritik uyarı! Eğer kart görürse...

Trabzonspor'un yıldız ismi Berat Özdemir sarı kart görmesi halinde bir sonraki maç için cezalı duruma düşecek.

Trabzonspor'un yıldızına kritik uyarı! Eğer kart görürse...

Cebelitarık önünde beklenen gibi farklı bir galibiyet alan (6-0) A Milli Takım, hem Hollanda'nın hem de Norveç'in takılmasıyla Karadağ deplasmanına büyük umutlarla geldi.

Amsterdam'da oynanacak Hollanda-Norveç maçından Hollanda galibiyeti çıkarsa Karadağ karşısında ne sonuç alırsa alınsın play-off yolu gözüküyor. Tek şart, Norveç'in yiyeceği farktan en fazla 1 farkla yenilmek.

A Milli Takım, Karadağ karşısında galip gelirse; Norveç de Türkiye ile aynı veya 1 farkla Hollanda'yı mağlup ederse Milliler 2022 Dünya Kupası'na direkt katılım sağlayacak.

Solukların tutulacağı maç öncesi Mert Müldür cezalı; Burak Yılmaz, Çağlar Söyüncü, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman, Zeki Çelik, Berat Özdemir ve Kaan Ayhan sarı kart ceza sınırında. Bu isimler Karadağ karşısında sarı kart görürse, play-off oynanması durumunda takımı yalnız bırakacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor