Trabzonspor'un yıldızı Vişça: Futbol hakkında her şeyi Abdullah hocadan öğrendim

Trabzonspor'un yıldız ismi Vişça, kulübün resmi youtube hesabında taraftarın sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un yıldızı Vişça: Futbol hakkında her şeyi Abdullah hocadan öğrendim

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor, futbolcuları sosyal medya hesaplarından taraftar ile buluşturmaya devam ediyor.

Trabzonspor'un bugün yayınladığı videoda Edin Visca taraftarlardan gelen soruları yanıtladı.

Edin Visca’ya taraftar tarafından sorulan sorular ve alınan cevaplar şu şekilde;

Galatasaray maçında gol anında neler hissettin?

Galatasaray maçında son saniyede gol atınca çok mutlu oldum çünkü mağlubiyetten galibiyete bir maçı döndürdük. İnanılmaz bir şey. Hayatımda en unutulmaz bir gol olacak.

90’ların başında Saraybosna’da çocuk olmak nasıl bir duyguydu?

Çocuk olmak çok zordu. Ben de köydeydim ailemle beraber. Üzgün detaylar var. Uçaklardan bomba atılıyordu. Biz de dağlara kaçıp dağlara saklandık. O günleri bazen hatırlıyorum. Zor bir duygu.

Boşnak kültürü ve Türk kültürü birbirine benziyor. Yemekler konusunda en sevdiği hangisi?

Evet kültürler birbirine çok benziyor. Biz iki tane kardeş ülkeyiz. Bosna da köfte var burada da köfte var çok farklı değil. Ben Trabzonspor taraftarlarını Bosna’ya davet ediyorum.

Trabzon’a alışabildin mi?

11 yıl sonra şehir değişmek kolay değil ama Trabzon’a geldiğim ilk günden beri dedim. Beni herkes çok iyi karşıladılar. Bazı şeylerden korktum nasıl olacak diye ama bugün de çok mutluyum. Burada herkes çok hırslı insanlar Bosna gibi. Ben de öyleyim. Bosna da gibi hissediyorum burada.

Şampiyon olduğumuzda Visca başka bir Karadeniz türküsü söyleyecek mi?

Evet inşallah şampiyonluk olduktan ve kupayı aldıktan sonra seneye yeni bir hedefle başlayacağım inşallah o zaman söyleyeceğim. Hazırım bu konuda

Visca futbol dışında neler yapar?

Şuanda futbol dışında bir şey düşünmüyorum. Sadece futbola odaklanıyorum. Her sene yeni bir hedefe odaklanıyorum. Başka bir şey düşünmüyorum.

Abdullah hoca hakkında neler düşünüyor?

Abdullah hoca benim öğretmenim. 11 sene önce Bosna’dan aldı. Futbol hakkında her şeyi Abdullah hocadan öğrendim. Küçük detaylar ne kadar önemli. Saha içi ve dışında nasıl davranacaksın gibi. Bu yüzden 11 yıldır istikrarlı futbol oynuyorum. Futbol için her şeyi Abdullah hocadan öğrendim.

Şampiyon olduğumuz maçta taraftarın ne yapmasını ister?

Şampiyon olduğumuz maçta, gol atayım atmayayım tribüne koşup orada zıplamak istiyorum.

Trabzonspor taraftarı hakkında ne düşünüyorsun?

Müthiş bir taraftar var. Geldiğim ilk maçtan itibaren her maçta ful bir stat. Trabzonspor taraftarı ve camiasıyla beraber burada yeniden doğdum. Burada hiç yorulmuyorum. Bizim için çok önemlisiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor