Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 26 Ekim 2026 22:24

Trabzonspor'un yıldızı Aral Şimşir "Kötü bir başlangıç yaptık"

Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'u 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Aral Şimşir açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili futbolcu, ilk yarıdaki performansı değerlendirirken attığı gol ve takım arkadaşının sakatlığı hakkında da konuştu.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Aral Şimşir, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-3 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Mücadeleye kötü başladıklarını belirten Şimşir, ikinci yarıda ortaya koydukları performansla önemli bir geri dönüş gerçekleştirdiklerini söyledi.

"İLK YARIDAN ÖĞRENECEĞİMİZ ŞEYLER VAR"

Karşılaşmanın ilk yarısındaki performanslarını değerlendiren Aral Şimşir, şu ifadeleri kullandı:

"Kötü bir başlangıç yaptık, açıkçası bunu ifade etmek gerekiyor. Her şey eksikti, birçok konuda yetersiz kaldık. Ancak ikinci yarıda çok iyi bir geri dönüş yaptığımızı düşünüyorum. Çok sayıda gol fırsatı da yakaladık. Maçın sonunda kazandık ama ilk yarıdan elbette öğreneceğimiz şeyler var."

"BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN ŞEY ÜÇ PUANLA DÖNMEK"

Çaykur Rizespor karşısında attığı gol ve galibiyet hakkında konuşan Şimşir, bireysel performansından çok takımın başarısına önem verdiğini belirtti.

Bordo-mavili futbolcu, şu açıklamayı yaptı:

"Gol attığımız sırada 2-1 gerideydik. Maçı 2-2’ye getiren golü attığım için çok fazla sevinecek vaktim olmadı. Ancak benim için önemli olan, hücumda ve savunmada takımıma her açıdan yardımcı olabilmek. Her şeyimi vermeye çalışıyorum. Gol attığım için mutluyum ama beni en çok mutlu eden şey, böylesine zor bir deplasmandan üç puanla dönmek."

"DÖRT YILDIR TANIYORUM, BENİ ARTIK ÇOK FAZLA ŞAŞIRTMIYOR"

Takım arkadaşının performansıyla ilgili yöneltilen soruyu da yanıtlayan Aral Şimşir, oyuncuyu uzun yıllardır tanıdığını ifade etti.

Şimşir, takım arkadaşının performansı ve yaşadığı sakatlık hakkında şunları söyledi:

"Doğrusunu söylemek gerekirse onun hakkında söyleyebileceğim çok fazla şey yok çünkü kendisini dört yıldır tanıyorum. Sizi şaşırttığı kadar beni de şaşırttı. Daha önce de kendisini birçok kez izledim. Ne kadar harika ve bitirici bir oyuncu olduğunu zaten görüyorsunuz. Dört yıldır tanıyorum ve birçok şeyine, birçok sürprizine şahit oldum. Aslında beni artık çok fazla şaşırtmıyor ama yavaş yavaş herkesi şaşırtacağını düşünüyorum. İnanılmaz bir performans sergiledi. Umarım sakatlığı sahada göründüğü kadar kötü değildir ve çok kısa sürede aramıza döner."

Yorumlar (2)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

A
AhMeT
1 saat önce

Takım çok iyi gidiyor,Maaşallah,ama bütün maçlarda ilk 15 dk konsantrasyn problemi yaşıyoz,sonradan açılıyoz,Reis buna çare bulmalı

B
Bordo
47 dakika önce

Hepinize MaşAllah böyle devam, Aral takımın çok önemli isimi bravo