Trabzonspor'un yeni transferini açıkladı! 3 yıllık imza!

Trabzonspor'un Cenk Özkaçar transferini Ali Tandoğan duyurdu!

Trabzonspor'un yeni transferini açıkladı! 3 yıllık imza!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'yi saf dışı bırakan Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo mavililer Süper Lig'in dev kulüpleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Cenk Özkaçar için bir süredir girişimlerini devam ettiriyordu. Ali Tandoğan yaptığı açıklamada Trabzonspor'un 19 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyduğunu söyledi.

Gelecek sezonun kadro mühendisliği kapsamında çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un transferini Ali Tandoğan açıkladı.

 Ali Tandoğan, "Trabzonspor'a Anıl Başaran transfer oldu. Aly Malle, Serdar Güncü ve Cenk Özkaçar'ın ismi Trabzonspor'la anılıyor.

Bir düzeltme yapmak istiyorum. Trabzonspor'a bu oyuncuları ben önermedim. Benden bu oyuncular hakkında bilgi aldılar, ben de fikrimi beyan ettim.

Trabzonspor'un scout ekibi var. Bizim böyle bir durumda çıkarımız söz konusu olamaz. Bu oyuncuların piyasaya bizler tarafından çıkması benim için büyük bir sevinç." dedi.

CENK ÖZKAÇAR VE TRABZONSPOR...
Cenk Özkaçar'ın Trabzonspor'la anlaştığını ifade eden Tandoğan, "Cenk Özkaçar çok genç bir oyuncu. Uzun vadede transfer olacağı takıma ve Türk futboluna katkı sağlayacaktır.'' dedi.

Fırtına'nın Mourinho'su! Genç yaşta tarih yazdı

''3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDIĞINI DUYDUM''
Trabzonspor'un transfer gündeminde olan Cenk Özkaçar için konuşan Ali Tandoğan, bordo-mavili takımın genç futbolcu ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyduğunu söyledi.

CENK ÖZKAÇAR KİMDİR?
Futbola İzmir'de başlayan Cenk Özkaçar, 2000 yılında İzmir'de doğdu. Sol ayaklı stoper sahada fizik gücünü iyi kullanması ile de dikkat çekiyor. Bu sezon 9 maçta görev alan genç oyuncu, 469 dakika sahada kaldı.

(Ajasspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor