Trabzonspor'un Visca trasnferinde son durum

Trabzonspor Visca için son teklifini yaptı.

Trabzonspor'un Visca trasnferinde son durum

Başakşehir’e son olarak 4 milyon Euro ve şampiyon olunması halinde 1 Milyon Euro teklif yapanTrabzonspor Yönetimi, “Bu rakamın üstüne çıkmayacağız”dedi. K

üçülmeye giden ve 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Visca’yı kesin olarak satma kararı alan Başkan Göksel Gümüşdağ’ın cevabı bekleniyor.

Geçtiğimiz süreçte başkanlar düzeyinde yapılan görüşmelerin ardından, teknik direktör Abdullah Avcı da bizzat eski kulübü Başakşehir’den kolaylık isterken, Edin Visca da ilk tercihinin Trabzonspor olacağını Göksel Gümüşdağ’a iletti. Başakşehir’in patronu, İrfan Can transferinde olduğu gibi işi kızıştırmaya çalışıp, Fenerbahçe ’yi hatta yurt dışından bazı kulüpleri dahi yarışa sokmaya uğraşmasına rağmen Bordo-Mavili yönetimin tavrı net. En son başarı bonuslarıyla birlikte 4 milyon Euro’luk teklif yapan Trabzonspor cephesi, “Bu rakamın üstüne çıkmayacağız” dedi.

Eğer süreci uzatırlarsa...

Küçülmeye giden ve 2025’e kadar sözleşmesi bulunan Visca’yı kesin olarak satma kararı alan Başakşehir’de, Başkan Gümüşdağ’ın cevabı bekleniyor. Eğer süreç daha da uzatılmaya çalışılırsa, Trabzonspor masadan kalkacak ve temasları kesmediği listesindeki diğer kanat oyuncularına yönelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor