Trabzonspor'un suskun golcüsünden Sörloth açıklaması: Onun oynadığı takım...

Trabzonspor'un suskun golcüü Afobe'den Sörloth açıklaması geldi.

Trabzonspor'un suskun golcüsünden Sörloth açıklaması: Onun oynadığı takım...

Trabzonspor'un suskun golcüsü Afobe basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Afobe, kendisini Sörloth ile kıyaslamadığını belirterek "Onunla beraber oynayan 5-6 oyuncu da takımdan ayrıldı" ifadelerini kullandı.

Afobe "Geçen yıl gol kralı olan Sörloth’un yerine kadroya katılmasıyla ilgili soruya yanıt veren golcü futbolcu  “Kendimi kimseyle karşılaştırmıyorum. Buraya geldiğimde kimin kaç gol attığına bakmadım. Ben kendi işimi yapmaya çalışan biriyim. Kendimi bu oyunun bir öğrencisi olarak görüyorum. Eve gittiğimde neler yaptığımı izliyorum, arkadaşlarımı izliyorum, neler yapabileceğimi izliyorum her maçın ardından. Sadece Sörloth ayrılmadı bu takımdan, 5,6 arkadaşımız ayrıldı. Taraftarlarımızın daha iyi bir takım görmek istediğini biliyoruz ama bahsettiğim gibi bir alışma süreci var. Henüz 3 aydır buradayım ben, buradaki arkadaşlarımız takım için ellerinden geleni yapıyor. Burada çok iyi bir tesis var, çalışanlar çok iyi hocalarımız çok iyi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor