Trabzonspor'un muhtemel Hatay 11'i

Trabzonspor sahasında Hatayspor ile oldukça kritik bir mücadeleye çıkacak

Trabzonspor'un muhtemel Hatay 11'i

Süper Lig'in 17. haftası heyecan dolu maçlara sahne olacak. Lider Trabzonspor, sahasında Hatayspor'u ağırlayacak ve kazanması halinde önemli bir avantaj daha elde edecek. Rakiplerinin birbiriyle oynayacağı haftada bordo mavililer kazanması halinde puan farkını daha da arttrma şansını yakalayacak.

Yarın(cumartesi) saat 16.00'da oynanacak zorlu karşılaşma öncesinde Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın nasıl bir kadroyla sahaya çıkacaı büyük merak konusu. Özellikle takımın skor yükünü çeken isimlerden Nwakaeme'nin olmayışı Ateknik heyeti kara kara düşündürüyor. Abdülkadir Ömür'ün sakatlığını atlatması ve bu maçta oynayabilecek olması ise Avcı'yı en çok sevindiren gelişme oldu.

Öte yandan Bruno Peres'in sağ bekte yeniden formasını alması, Djaniny'nin de hamle oyuncusu olarak yedek kulübesinde beklemesi bekleniyor.

Teknik direktör Avcı'nın Hatayspor karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor;

Uğurcan, Peres, Edgar, Vitor, Trondsen (Denswil), Berat, Siopis, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir, Cornelius

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor