Trabzonspor'un kurtuluşu kriz yönetimi

Bordo mavili camia kötü gidişata çare arıyor

Trabzonspor'un kurtuluşu kriz yönetimi
Haber61 Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor’da alınan başarısız saha sonuçları ve kulübün ekonomik durumu kriz yönetiminin oluşturulmasını gündeme getirdi.

Bordo-Mavili camia içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulmanın çarelerini arıyor. Trabzonspor kulüp başkanı Muharrem Usta’nın geçtiğimiz hafta kulübün önde gelen değerleriyle yaptığı toplantıda, kriz yönetimine evet dediği bu süreçte Trabzonspor kulübünün düzlüğe çıkması adına görevi bırakabileceği iddia edildi.

"ARALIK BEKLENMESİN"

Kulübün artan borç yükünün önüne geçilemez bir hal almasıyla Trabzonspor’un önde gelen değerlerinin duruma el koyma hazırlığında olduğu, borç yükünün azaltılması ve takımın yeniden yarışmacı bir kimliğe kavuşması için izlenecek yol haritasının yapılan toplantılarda konuşulduğu öğrenildi.

Trabzonspor’da yaşanan kaos ortamında Aralık ayındaki olağan kongre süresinin beklenmemesi, mevcut yönetimin bir transfer sezonunu daha geçirmemesi adına biran önce kriz yönetiminin oluşturulması gerektiğinin altı çizilirken şehrin dinamiklerinin bu konuda hummalı bir çalışma içinde olduğu iddia edildi.

Ekonomik anlamda ciddi sıkıntılar yaşayan yönetimin açıklama yapmaktan uzak bir görüntü sergilemesi, başkan Usta’nın karşılacağı tepkilerden çekindiği için maçlara gelmediği, Trabzon kanadında bulunan yöneticilerin durumdan rahatsız oldukları ve alınacak kararla kriz yönetimine sıcak baktıkları öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor