Trabzonspor'un kurtuluş reçetesini yazdı! Ekonomik olarak rahatlamak istiyorsa...

Hacısalihoğlu Trabzonspor’un kurtuluş reçetesini açıkladı

Trabzonspor'un kurtuluş reçetesini yazdı! Ekonomik olarak rahatlamak istiyorsa...

Trabzonspor’un kurtuluş reçetesini açıklayan Hayrettin Hacısalihoğlu "Trabzonspor'un kurtuluşu geri dönüşümsüz kaynak bulmaktan geçiyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un Ekonomik anlamda kurtuluş reçetesini yazan Hayrettin Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada  “Sıfir gelir ve bir hayli yüksek borç miktarı ve zamanlı ödenmesi gereken borçlar ödenmezse lisans çıkartılamıyor. Ödenmezse lisanslar tescil edilemiyor. Bunlar olmazsa ligde mücadele etme şansınız kalmıyor” dedi. Hacısalihoğlu “ Trabzonspor bu süreçte ise çok arzu etmese de bir mecburiyetten borçlarını kredi ile ödüyor. Döviz olan borçlarını Türk Lirasına çevirmeye çalışıyor. Trabzonspor'un kurtuluşu geri dönüşümsüz kaynak bulmaktır. Özellikle son dönemde dövizde yaşanan artış bu planlamayı bir parça geçiktirdi. Bir mecburiyet olan kaynak bulma projelerini hayata geçirmekte aksamalar oldu. Kısa sürede bunlar yeniden hayata geçirilip, Trabzonspor'un daha huzurlu, önünü gören bir ortamda mücadele etmesini sağlayacak. Projeleri kamuoyu ile paylaşır.” Şeklinde konuştu.

Kampanyalardan beklenen destek gelmedi

Trabzonspor için yapılan destek kampanyalarından beklenen desteğin alınamadığına vurgu yapan Hayrettin Hacısalihoğlu “Bir çok kampanya ile yardım ve destek beklendi. Ancak istenen netice alınamadı. Netice alınamamasından ötürü bir takım neticeler ve sebepler gösterilebilir ama böyle bir girişim yapılmasaydı büyük tenkitler olacaktı. Yardım kampanyası olsaydı biz şöyle yapardık, böyle yapardık diye söylemler olacaktı. Şimdi insanlar gerçeklerle daha çok yüzleşti. Gerçekleri daha iyi anladı. Maalesef bundan beklenen destek ve netice görülemedi. Bu kampanyadan gereken destek alınamadı diye Trabzonspor'un mücadelesinden vazgeçme gibi bir durumu söz konusu değil. Mücadelesine devam edecek. Ekonomik olarak huzura kavuşmadıktan sonra sportif olarak başarıyı yakalamanız, o seviyede mücadele etmeniz mümkün değildir. Trabzonspor veya başka bir kulüp aşarı istiyorsa öncelikli olarak ekonomisini düzeltmesi gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor