Trabzonspor'un Kartal'da eli kolu bağlandı

Muharrem Usta Kartal'daki arazi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un Kartal'da eli kolu bağlandı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulüp için çok önemli iki gelir kaynağı olduğunu belirterek sıkıntı yaşadıklarını bildirdi.


Başkan Usta bir kaynağı tesisler olduğunu diğerinin ise Kartal'daki arazi olduğunu bildirdi.

Usta "2 kaynak var. Tesisler birincisi.. Tesislerin olduğu yerde bir türlü çözüme gidilemiyor. Diğeri Kartal. Kartal’ın satın alınması ve proje yapılması gerekiyor. Yapılan değerlendirmelerde oranın bir fiyatı çıktı. Metrekare fiyatı yüksek fiyat olarak buldu. 1 sene inanılmaz mücadele verdik. Maliye bakanlığıyla. O yapılan ekspertiz değişmedi. Metrekaresi 11 bin 500 lira. 15 bin 500 dönüm. Trabzonspor orayı alırsa 190 milyon borca girmesi gerekiyor. Yıllık faizleri de var. O bizden önce yapılan ekspertiz iki dünya bir araya gelse bu fiyat değişmedi değiştirilmiyor. Elimiz kolumuz çok bağlı. Yeni projeler yapmalıyız." dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor