Trabzonspor'un gözü Galatasaray'da

Rize ve Hatay'ı devirerek iki maçlık seri yakalayan Trabzonspor gözünü Galatasaray'a dikti. Aslan'ı öğrencilerine ezberleten Avcı, kritik maçtan galibiyet alınması durumunda zirve yolunda rüzgarı arkalarına alacaklarına inanıyor.

Trabzonspor'un gözü Galatasaray'da

Büyük umutlarla Trabzonspor'un başına geçen ve kısa sürede takımı toparlayan Abdullah Avcı kazanma alışkanlığını öğrencilerine aşılamak istiyordu. Bunun için de galibiyet serilerine ihtiyaç duyan deneyimli teknik adam, Rizespor ve Hatay zaferleriyle iyi bir ivme yakaladı. İ

stediği seriyi sağlayan Avcı'nın Trabzonspor'u şimdi de gözünü Galatasaray'a dikti. 

Şampiyonluk adaylarından olan ve ligin pozitif futbol oynayan ekipleri arasında yer alan  sarı kırmızılıları analiz etmeye başlayan başarılı hoca, rakibin güçlü ve zayıf yönlerini öğrencilerine ezberletecek. Avcı, Galatasaray maçından da galibiyet çıkarılması durumunda tüm rüzgarı arkalarına alacaklarını ve zirve yolunda önemli bir özgüven kazanacaklarını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor