Trabzonspor'un genç yıldızı yeni takımına imzayı attı

Samsunspor'un uzun süredir gündeminde olan Muhammet Beşir, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen törenle Samsunspor'a 3 yıllığına imza attı

Trabzonspor'un genç yıldızı yeni takımına imzayı attı

Samsunspor'un sezon başından beri transfer etmeye çalıştığı ve bu konuda Trabzonspor ile uzun süren pazarlıkların yapıldığı Muhammet Beşir transferinde imzalar atıldı. 

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon 1 yıllığına Samsunspor'a kiraladığı genç yıldız performansı ile herkesi kendine hayran bıraktığı Samsunspor taafından bu sefer kalıcı olarak transfer edildi. Uzun süredir Trabzonspor ile sıkı pazarlıkların yapıldığı ve Başkan İsmail Uyanık'ın duruma el atmasıyla kulüplerin anlaştığı Muhammet Beşir transferi gerçekleştiği belirtildi.

Başarılı futbolcu Samsun'a gelerek Nuri Asan Tesisleri'nde, Başkan İsmail Uyanık eşliğinde Samsunspor'a 3 yıllığına imza attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor