Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 09 Ekim 2026 10:46

Trabzonspor’un genç yıldızı gol krallığına koşuyor! 6 maçta 9 gol

Trabzonspor’un genç yeteneklerinden Oğuzhan Ertem, U19 PAF Ligi’nde sezona etkileyici bir başlangıç yaptı. 18 yaşındaki futbolcu, çıktığı 6 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.

Trabzonspor altyapısında yetişen Oğuzhan Ertem, 2026-2027 sezonundaki performansıyla adından söz ettiriyor. Bordo mavili ekibin U19 takımında görev yapan genç oyuncu, geride kalan haftalarda yakaladığı gol ortalamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

6 MAÇTA 9 GOL

Oğuzhan Ertem, U19 PAF Ligi’nde bu sezon forma giydiği 6 karşılaşmada toplam 9 gol kaydetti.

Maç başına 1,5 gol ortalaması yakalayan 18 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor’un hücumdaki en etkili isimlerinden biri haline gelirken gol krallığı yarışında da iddialı konuma geldi.

Genç oyuncu özellikle birden fazla karşılaşmada attığı gollerle bordo mavili takımın skor yükünü sırtlayan isimlerden biri oldu.

GALATASARAY'A 5 DAKİKADA 2 GOL

Oğuzhan’ın öne çıktığı karşılaşmalardan biri Galatasaray mücadelesi oldu.

Trabzonspor U19’un Galatasaray’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada genç futbolcu iki kez fileleri havalandırdı. Oğuzhan, 34. dakikada takımını öne geçiren golü kaydederken yalnızca 5 dakika sonra yeniden sahneye çıktı ve 39. dakikada skoru 2-0’a getirdi.

Attığı iki golle galibiyette önemli rol oynayan genç oyuncu, sezon içerisindeki çıkışını Galatasaray karşısında da sürdürdü.

GOLLERİNİ PEŞ PEŞE SIRALADI

Oğuzhan Ertem yalnızca Galatasaray karşısındaki performansıyla değil, sezonun diğer karşılaşmalarında da attığı gollerle ön plana çıktı.

Genç oyuncu Başakşehir ve Gençlerbirliği karşılaşmalarında da ikişer kez fileleri havalandırırken, Konyaspor karşısında da gol sevinci yaşadı.

Geride kalan 6 haftada 9 gole ulaşan Oğuzhan, böylece Trabzonspor U19'un hücum hattındaki en üretken oyuncularından biri oldu.

GOL KRALLIĞI YARIŞINDA

Sezona yüksek bir gol ortalamasıyla başlayan Oğuzhan Ertem, ortaya koyduğu performansla U19 PAF Ligi gol krallığı yarışında da adından söz ettiriyor.

6 maç sonunda 9 gole ulaşan genç futbolcu, kalan haftalarda da performansını sürdürerek gol krallığı yarışındaki iddiasını devam ettirmeyi hedefliyor.

A TAKIMA KADAR YÜKSELDİ

Trabzonspor altyapısının farklı yaş kategorilerinde forma giyen Oğuzhan Ertem, gösterdiği performansın ardından A takıma kadar yükselmeyi başardı.

Orta saha ve hücuma dönük pozisyonlarda görev yapabilen 18 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Trabzonspor A Takımı ile Süper Lig’de de süre aldı.

 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!