Trabzonspor'un eski golcüsü: Gelecek yıl şampiyonluk...

Bordo mavililerin eski golcüsü Trabzonspor'un gelecek yıl şampiyonluğun en büyük adayı olacağını söyledi.

Trabzonspor'un eski golcüsü: Gelecek yıl şampiyonluk...
Trabzonspor'un eski golcüsü Gökhan Ünal, Radyospor'da açıklamalarda bulundu konuştu. Şu anda 2. Lig ekibi Menemen Belediyespor'da forma giyen Gökhan Ünal, gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayının Trabzonspor olduğunu söyledi. Ayrıca Gökhan Ünal, oynadığı Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında seçim yapacak olsa bordo mavilileri tercih edeceğini dile getirdi.

İşte Gökhan Ünal'ınilgili bölümler;

'Trabzonspor şampiyonluğun en büyük favorisi...'

"Başakşehir'in en önemli artısı aile ortamı, bir de Emre Belözoğlu gibi bir futbolcuları var. Emre, Türkiye'yi bırakın, Avrupa'da oynayacak bir oyuncu. Emre olmadığı zaman  Başakşehir'in yüzde elli performansı düşüyor. Şampiyonlukta şu an Beşiktaş bir adım önde, Şenol Güneş ile iyi bir hava yakladılar. Fenerbahçe ve Galatasaray sıkıntılı dönemden geçiyor. Her iki takımın yanı sıra gelecek sezon Trabzonspor şampiyonluğun en büyük favorisi olacaktır"

'Trabzonspor daha ağır basıyor'

"Trabzonspor ile daha samimi oldum. Trabzonspor'da 1.5 sezon oynadım, severek gittim kalbimde unutulmaz izler bıraktı. Fenerbahçe mi, Trazbonspor mu? dersen... Trabzonspor biraz daha ağır basıyor"

'En büyük pişmanlığım'

"Yerli gol kralların fazla olmamasının sebebi  yabancı hayranlığı.  Türk oyunculara yabancı futbolcular kadar tolerans gösterilmiyor. Kariyerimde hedefim Kayserispor'dan sonra yurt dışıydı. Fakat dönemin Kayserispor Başkanı izin vermedi ben de Trabzonspor'a  gittim, yurt dışı olsaydı şu anda farklı olurdu. Fenerbahçe'de şans bulamadım, sıkıntılar yaşadım. En büyük ve tek pişmanlığım yurt dışına gitmemek oldu"

18 maç 7 gol

Sezonu 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen Belediyespor'da geçiren 34 yaşındaki deneyimli golcü, 18 maçta görev alırken 7 gol kaydetti. Sezonu 5. sırada tamamlayarak Play-Off'a hak kazanan İzmir temsilcisi çeyrek finalde Gümüşhanespor'a kaybetti. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor