Trabzonspor'un Cheikhou Kouyate teklifi ortaya çıktı!

Trabzonspor Kouyate için yapılan tekli belli oldu.

Trabzonspor'un Cheikhou Kouyate teklifi ortaya çıktı!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Crystal Palace'ın yıldızı Cheikhou Kouyate için temaslarını sıklaştırdı. Karadeniz devinin, Premier Lig ekibine yaptığı teklifin ayrıntıları da belli oldu. 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Cheikhou Kouyate için Crystal Palace ile görüşmelerini sürdürüyor. Karadeniz devinin, Premier Lig ekibine yaptığı teklifin detayları belli oldu. Fırtına, 1.89 boyundaki savunmacı için Palace'a 4 milyon pound'luk bir teklifte bulundu. 2018'de 10.7 milyon euro'luk bonservis bedeliyle West Ham'dan alınan 31 yaşındaki Senegalli yıldız, hem stoperde hem de orta sahada görev alabilmesi ile Trabzonspor'un öncelikli tercihlerinden biri konumunda. Kouyate, geçtiğimiz sezon 37 maça çıkıp 1 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor